Over mij

E

erst kort iets over mijzelf. Geboren in 1974 en opgegroeid in Noord-Brabant verhuisde ik op mijn 18e naar Amsterdam om Geneeskunde te studeren. Na afronding van mijn studie tot basisarts aan de Vrije Universiteit, volgden een specialisatie tot psychiater in Tilburg en later tot kinder- en jeugdpsychiater bij Karakter, Universitair Centrum, in Nijmegen.

Ondertussen ben ik getrouwd, kreeg ik drie kinderen en heb ik met veel plezier gewerkt. Inmiddels ben ik neergestreken in de regio Den Bosch. Na 5 leuke en uitdagende jaren bij Herlaarhof in Vught, een grote kinder- en jeugd GGZ-instelling, ontwikkel ik mij sinds 2015 als ZZP’er.

Het bieden van consultatie en advies zijn mijn specialiteiten: binnen de GGZ, de huisartsenpraktijk én als persoonlijk coach.

Karlijn Cobelens executive coaching vrouw
Consultatie

Luisteren, meedenken, uitleggen en vervolgens samen de strategie bepalen: dat is de inzet van mijn consultatie. Niet vanuit een eigen praktijk, maar op uw locatie. Daar denk ik mee, overleg ik en deel ik mijn bevindingen. Mijn doel? De ander zelfstandig verder laten gaan. Of het nu gaat om de patiënt, de huisarts of de ondernemende vrouw: laagdrempelig contact, een prettige afstemming en kennisoverdracht vormen de basis van mijn manier van werken.

Kennisoverdracht

Het is mijn kracht om complexe en specialistische materie op eenvoudige wijze over te brengen. Niet alleen zodat u begrijpt waar het over gaat, maar ook om uw eigen kennis over het onderwerp uit te breiden. Dat doe ik in consulten bij de GGZ, de huisarts en POH-GGZ, maar ook in workshops en adviesgesprekken. Ik bied concrete handvatten om problemen doelmatig en gecontroleerd aan te pakken.

Coaching

Mijn ervaring met consultatie en adviestrajecten vormen een stevige basis voor coaching van ondernemende ambitieuze vrouwen. Tijdens mijn opleidingen tot psychiater – eerst voor volwassenen en later voor kinderen – merkte ik hoe bijzonder het is om de totale ontwikkeling van een mens te overzien. Deze kennis gebruik ik binnen mijn werk als coach. Mijn ervaring in de kinderpsychiatrie zorgt voor een andere, vernieuwende blik op vraagstukken bij volwassenen. Dat geeft mijn werkstijl nét dat beetje extra.

Vrijgevestigd kinder- en jeugdpsychiater

Ik ben zelfstandige, maar heb geen vrijgevestigde praktijk waar u als ouder of jongere zelf een afspraak kunt maken. Ik werk in opdracht van bijvoorbeeld een instelling en kom op locatie. Als ouder of jongere neemt u niet rechtstreeks contact op met mij. Vraag gerust aan uw huisarts of aan het wijkteam van uw gemeente of u in aanmerking komt voor een consult bij een kinderpsychiater en welke mogelijkheden er bij u in de buurt zijn.

Kinder- en jeugdpsychiater binnen de GGZ

Karlijn 014

Laagdrempelige zorg op maat, flexibel waar het nodig is.

Binnen de GGZ en jeugdhulpverlening werk ik als ZZP’er in de consultatie- en adviesfunctie. Laagdrempelig contact maken en zorg op maat bieden zijn mijn kernwaarden. Mijn aandacht gaat uit naar het dagelijks functioneren van jongeren met vaak complexe zorgvragen.

Kinder- en jeugdpsychiater binnen de huisartsenzorg

Karlijn 002

Consultatie en advies, specialistisch en eenvoudig te realiseren

Medisch specialistische zorg, en ook psychiatrische zorg, moet flexibel inzetbaar zijn als daar reden toe is. Zonder lange wachttijd en soms in de eerstelijn, dicht bij huis. Ik consulteer en adviseer voor de huisarts en praktijkondersteuner: een efficiënte en doeltreffende manier van werken.

Psychiater-coach voor vrouwen met ambities

Karlijn Cobelens executive coaching vrouw psychiater

Coach met de ervaring van een psychiater, voor de sterke zelfstandige vrouw

De vrouw, die op de toppen van haar vermogens presteert, straalt soms van buiten meer kracht uit dan ze van binnen voelt. Zoek je hulp, maar lukt het niet om de juiste bron te vinden of de eerste stap te zetten? En vraag je je af of er misschien een depressie, angst- of communicatiestoornis bij je speelt? Dan denkt de psychiater-coach hardop met je mee.